• szo. júl 13th, 2024

A falmatrica felkapott lett

Bynemadmin

máj 26, 2015 #falmatrica

Otthonunk az életünk védelmi motívuma. A béke, a nyugalom, a család, a szeretet jelképe és legtöbb ember erre asszociál, amikor meghallja az otthon szót. Kidekorálása, átalakítása saját ízlés szerint történik. Felkapott dolog lett a falmatrica használata.

Slampos már az egyszínű fal, a sápadt plafon, így sokan matricákkal festésekkel díszítik ki szobájukat, lakásukat. A matricák használata egyszerű, nem igényel semmilyen szakértelmet. Meg kell rendelni a kívánt mintázatot, a legjobb színben és csak fel kell pászítani a falra.

Városok nevei, absztrakt minták, állatok, rajzfilm hősök és még sorolhatnánk a minták sokaságát, hiszen amit a képzelet kitalál, azt meg is lehet valósítani. A falak dekorálása régi hagyomány, de otthonunk kidekorálása már nem annyira. Az afrikai motívumoktól, a törzsi képekig, sőt, még a kínai ábécé betűi is megtalálhatóak.

A falmatrica használata pompát ad a lapos falaknak, utal használója stílusáról és hangulatfokozó hatása van. Amennyiben Ön is fel szeretné dobni a hálószoba falait, keresse meg a dekorbox szolgáltatásait!

Vélemény, hozzászólás?