• pén. dec 1st, 2023

A magas pára szint akár penészesedéshez is vezethet

Bynemadmin

márc 23, 2022

Egy páramentesítő autóba készülék segít megakadályozni, hogy a kocsi utasterében, vagy akár a csomagtartóban magas legyen a páraszint. Ha ritkán használjuk az autónkat, akkor pláne érdemes egy páramentesítő autóba készülék beszerzése. Mondjuk a beszerzés önmagában még nem elegendő, fontos, hogy ne feledkezzünk el bizonyos időközönként használni is azt. Ha túl magas a páratartalom, az lecsapódik és a nedvesség penészesedéshez, rozsdásodáshoz vezethet. Sajnos, aki elmulasztja a páramentesítő autóba használatát, az könnyen azzal szembesülhet, hogy akár már néhány hét nem használat után is penész jelenik meg autójában. A penész kialakulhat az üléseken is. Nem szép látvány és rettentően büdös is, nagy bosszúsággal jár, hiszen utána csak hosszadalmasan lehet kitisztítani az ülés kárpitját és megszűntetni az erős szagokat. Természetesen a páramentesítő autóba azok számára is fontos, akik gyakran autóznak. Esős, hideg időben a pára könnyen és gyorsan lecsapódik a szélvédőn, meggátolva így a zavartalan és biztonságos kilátást. A páralecsapódás ellen tehát használjuk a készüléket, amit nem kell áramra csatlakoztatni és tölteni sem. Mindenképpen megéri használni, ha le gyorsan le akarunk számolni a párával.

2 thoughts on “A magas pára szint akár penészesedéshez is vezethet”
  1. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

  2. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me? https://www.gate.io/ru/signup/XwNAU

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük