• szo. ápr 13th, 2024

Aroma diffúzor a kellemes otthonért

Bynemadmin

okt 12, 2017
aroma diffúzor

Gyakran nem elég a rendszeres szellőztetés ahhoz, hogy valóban jó levegő legyen az otthonunkban, főleg abban az esetben, ha egy igen forgalmas utat építettek az ablakaink alá. Viszont mégis kellemes illat lenghet körbe az aroma diffúzor alkalmazásával, sőt, ha több ilyen szerkezetünk is van, akkor minden helyiségben más-más illat uralkodhat.

A levegoguru.hu webáruházból beszerezhető Naeo Buxus aroma diffúzor ultrahangos vízpáraképzéssel, aromaolaj illatosítással szolgálja az adott helyiség kellemes levegőjét és ezzel a mi igényeinket is. Ez a kerámia anyagból készült aroma diffúzor 100 milliliteres tartállyal, több színben kapcsolható világítással rendelkezik. Ezeken kívül, az üzemideje is hosszú, csendesen működik, rendkívül egyszerűen kezelhető, éjszakai üzemmódban, vagyis fények nélkül is működtethető, illetve nagyon energiatakarékos.

Fontos tudni erről a termékről, hogy csak természetes alapú, alkoholt nem tartalmazó aromaolajt szabad a vízbe cseppenteni, mert az alkoholos kárt okoz a készülék anyagában, és garanciavesztéssel jár. Tehát nagyon kell vigyázni az aroma diffúzorra, hogy hosszú ideig használni lehessen azt rendeltetésszerűen. Azonban olyan esetek is vannak, amikor nem elég az illatosítás, levegő fertőtlenítő készülék működtetésére van szükség. Amennyiben Önnek is erre a szerkezetre van szüksége a lakás levegőjének tisztán tartásához, szintén jó helyen jár, hiszen a fent említett webáruházban kiváló minőségű levegő fertőtlenítő készülék típusok kaphatóak, ráadásul igazán kedvező áron lehet ezek közül vásárolni.

Szíves figyelmébe ajánljuk például a gyönyörű lótuszvirág formájú Airfree Lotus készüléket, amelyiknek az alkalmazása révén, a mikroorganizmusok 99,99%-a elpusztul. Ez a szerkezet, nemcsak a szoba dísze lehet a különleges designjának köszönhetően, hanem képes egy maximum 60 négyzetméteres helyiség légterében lévő káros anyagokat kiszűrni és semlegesíteni. Ez a levegő fertőtlenítő készülék olyan személyeknek való, akik a szép tárgyakat és az egészséges levegőt szeretik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük