• szo. ápr 13th, 2024

Az LG Smart TV távirányító mindennel felruházza a készüléket

Bynemadmin

jan 24, 2018
LG Smart TV távirányítóLG Smart TV távirányító

Ma már természetes dolog, hogy műszaki szórakoztató eszközeink nagy része távirányító segítségével vezérelhetjük. Leginkább csak azzal. Az internet térnyerésével megjelentek az okostelevíziók, amelyek közvetlenül internet hozzáféréssel is rendelkeznek, így az adásokon kívül, az online tartalmak megjelenítésére is alkalmasak.

Az LG Smart TV távirányító olyan képességet nyújt a tévéknek, mintha az számítógép lenne. A TV a saját operációs rendszere segítségével, a számítógéphez hasonlóan, alkalmas internetes böngészésre, viszont billentyűzet és egér hiányában, az LG Smart TV távirányító helyettesíti azokat úgy, hogy közben hagyományos távirányítóként is üzemel.

A Smart TV ebben az értelemben teljes értékű monitorként is funkcionál. Így a beépített böngészőn, a laptophoz hasonlóan, navigálni kell a kurzort, majd kattintani kell vele. Ezeket a funkciókat a LG Smart TV távirányító a négy iránygomb és az OK segítségével tökéletesen megoldja. Legtöbbször nincs is szükség gépelésre, mert a felkínált alkalmazások ikonjaira kattintva azonnal indíthatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük