• ked. júl 9th, 2024

B17 vitamin kúra

Bynemadmin

nov 21, 2015

A daganatos megbetegedésekkel szemben a hagyományos orvoslás mellet más alternatívákat is szükséges kipróbálni, amelyek gátolják a rákos sejtek továbbterjedését.

A drága készítményekkel ellentétben az egyik legjobb alternatíva az alkáli sós kúra. Egy másik klinikailag igazolt alternatívák a bőrön át bevihető bio b17 vitamin kúrák. A különböző alternatívákról a b17net.info tanácsadói web oldalon olvashat többet.

A hagyományos kezelések, mint a kemoterápia vagy sugár kezelés mellett nagy segítséget nyújtanak a bőrön át is bevihető bio b17 vitamin. Tudományosan igazolt, hogy csökkenti a hagyományos kezelés mellékhatásait, védi az egészséges sejteket a kezelés során, mindezzel segítve a hagyományos terápia működését. Az által, hogy önnek melyik kezelés megfelelő 3 különböző erősségi kúrára osztottuk a terápiás dózisait. Személyre szabottan küldjük ki önnek a speciális adagolást a készítménnyel együtt.

A b17 am.info oldalon megvásárolható b17 vitamin nem azonos a kereskedelemben található termékekkel. Teljesen tiszta, tartósító mentes terméket ajánlunk önnek, melyhez gyártói garancia és felhasználási támogatás jár.

A bio b17 alapkúra 26 napot tart. A kúra ára 168.000 Ft, ami magába foglal 3 doboz hatóanyagot és egy MSM krémet. Erre a kezelésre akkor lehet szükség, ha nagyságban nem számottevő frissen felfedezett daganatról van szó és az illető kemo vagy sugárterápiás kezelésen vesz részt. Használhatja jóindulatú  daganatok esetében ha nincs nagy szórás valamint nagyon súlyos esetekben kúrák közti fenntartásra, enyhefokú izomdaganatoknál.

A bio b17  erős kúra 29 napot tart, ugyancsak bőrön át visszük be a szervezetbe, kemo és sugárterápiával ajánlott használni. Ez a kúra 5 doboz hatóanyagot tartalmaz és 5 doboz MSM krémet, ára 280000 Ft. Ezt a kúrát akkor kell használni, ha kialakult daganat van, de még nem képződött áttét, illetve képződött áttét, de a egészségi állapot még nem romlott. Nagyon sok kialakult daganatnál javasolt a használata valamint mindenképp, ha a beteg 70 év fölötti és egészségi állapota romlott.

A bio b17 emelt kúra 32 napot tart, 7 doboz hatóanyagot tartalmaz, illetve 7 doboz MSM krémet mindössze 390000 Ft. Ezt a kúrát javasolják áttétek esetében, amikor a beteg egészségi állapota még jó.

Mindhárom kúra hatóanyagait bőrön át visszük a szervezetbe, kemo és sugárterápiával együtt használható, erősíti azok hatékonyságát.  Normál és érzékeny bőrre is rendelhető. A megfelelő kúra kiválasztása a daganat milyenségétől, felfedezési időszakától valamint a beteg egészségi állapotától függ.

A b17am.info oldala nem reklámozni akar, célja felhívni a figyelmet egy betegközpontú, természetes alapú alternatív gyógymódra, amelyet a hagyományos daganatkezelő orvoslás mellet használhat. Honlapunkon szereplő minden termék és készítmény vitamin illetve táplálék kiegészítő, klinikailag szakemberek által ellenőrzöttek.

Vélemény, hozzászólás?