• szo. ápr 13th, 2024

Bosch Starlock ACZ 100 BB fűrészlap, a profi multifunkciós gép tartozék

BySzerkeszto

jún 9, 2022
multifunkciós gép tartozékmultifunkciós gép tartozék

Egy multifunkciós masinával, ahogy a neve is mutatja, számos munkaterületen, megannyi projekten dolgozni lehet. Természetesen ez nagymértékben függ a rendelkezésre álló kiegészítőktől. A multifunkciós gép tartozék szabja meg a berendezés sokoldalúságát, azt, hogy pontosan mire is lehet használni.

Például a Bosch Starlock ACZ 100 BB fűrészlappal széles, mély besüllyesztések készíthetők fában, fémben és műanyagban. Tehát világos, hogy számos alapanyagnál meg tudja mutatni a kellék, hogy mennyire profi. A vágólap 10 centiméteres átmérőjének köszönhetően a szélesebb bevágások elkészítése sem okoz majd problémát, például ajtókeretekbe és kisebb zsalukba.

Sőt, még a hosszabb bevágások készítése a padlóba is jóval egyszerűbb lesz. A multifunkciós gép tartozék legfontosabb előnye a Bosch szabadalmaztatta körhegesztési technológiának tudható be, ami meggátolja a beszorulást, valamint kevesebb beégési nyom keletkezik.

A lényeg, hogy egy nagyon speciális technika alkalmazásával hegesztik össze a szakemberek a szélesebb gyorsacél csíkot a vékonyabb magas széntartalmú acéltesttel. Mindennek eredményeként a multifunkciós gép tartozék roppant strapabíró, szabadon álló fogakat kap.

Ma már nélkülözhetetlen egy profi akkus gépcsomag

Akkus géppel ma már minden munkaterületen találkozni lehet. Ahhoz, hogy a legtöbb projekten bátran használni lehessen a masinákat, az akkus gépcsomag egy alapvető szerszámnak bizonyul. Melyik mellett érdemes dönteni? Az biztosan nem fog csalódást okozni, aminek szerves részét képezi a Bosch GSR 180-Li akkumulátor.

Ennél már nincs memória effektus, tehát a kellék a pillanatnyi töltöttségi szintjétől függetlenül tölthető anélkül, hogy a cellák károsodnának. Említést érdemel az ECP is, vagyis az elektronikus cellavédelem, ami megóvja a kiegészítőt a túltöltéstől, túlmelegedéstől és a túlságos lemerüléstől. Az akkus gépcsomag használatakor nem kell félni a teljesítmény csökkenésétől, hiszen a teljes akkuteljesítményre számítani lehet az első becsavarozástól egészen az utolsóig.

61 thoughts on “Bosch Starlock ACZ 100 BB fűrészlap, a profi multifunkciós gép tartozék”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük