• pén. febr 23rd, 2024

Fűtésszerelés kiváló, tapasztalt szakemberek által elérhető

BySzerkeszto

febr 21, 2023

Egy jól megtervezett és felépített fűtési rendszer illeszkedik a lakóház, lakás helységeihez, a benne lakók életviteléhez és igényeihez, ebből adódóan nincs két egyforma megoldás. Azon túlmenően, hogy egy ideális fűtési rendszer tökéletesen kiszolgálja a lakók igényeit, nem feledkezhetünk meg az energiatakarékosságról sem.

Éppen ezért érdemes jó szakembert felkeresni a fűtés megtervezésére és kivitelezésére, aki gyakorlott a fűtésszerelés tekintetében. A FűtésRevital cég nagy szakértelemmel és szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársai magas színvonalon vállalják a fűtésszerelés területén adódó feladatok teljes körű elvégzését.

A szakemberek minden esetben gondoskodnak róla, hogy az általuk kiépített fűtési rendszer a lehető legkomfortosabb és legköltséghatékonyabb legyen a megrendelőnek. A takarékos és komfortos működtetésen kívül, a fűtésszerelés másik fontos feladata a hatékonyság növelése, ami a rendszeres karbantartással és a helyes beállítással legtöbb esetben megoldható.

A radiátor belső tisztítása növeli a hatékonyságot

A fűtési rendszerekben a használat során úgynevezett fűtési iszap képződik, ami lerakódik a radiátorok alján, a padlófűtés csöveiben, a szivattyúegységekben, a hőcserélőkben és a vízvezeték hálózatban. Ez idővel dugulást és a fűtési rendszer akár végzetes meghibásodását okozhatja, amire egyetlen megoldás a radiátor belső tisztítása.

Ez új fűtési rendszer kiépítése esetén is rendkívül fontos, mert a gyártás során a csövek és radiátorok belsején maradt olajos szennyeződések ráégve a radiátor belsejére szintén meghibásodást okozhatnak. Akkor is szóba jöhet a radiátor belső tisztítása, ha a teljesítmény csökkenését tapasztaljuk és emellett az energiafogyasztás indokolatlanul emelkedik.

A gépi vegyszeres átmosás következtében 15-60 százalékos hatékonyság növekedés érhető el, aminek köszönhetően energiát takaríthatunk meg. Amellett, hogy a fűtésteljesítmény az eredetihez közeli állapotba kerül, a berendezés élettartama is jelentősen növekszik az átmosás során alkalmazott állapotmegóvó eljárásnak köszönhetően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük