• pén. febr 23rd, 2024

Gondoltad, hogy a babzsákfotel őse már több mint 40 éves?

Bynemadmin

dec 24, 2014 #babzsákfotel

Gondoltad volna, hogy a babzsákok őse már több mint 40 éves? A babzsákfotel a kényelmének köszönheti, hogy ismét a reneszánszt éli. Nincs váza, nem neked kell hozzá alkalmazkodni, hanem Ő veszi fel a Te tested formáját, hogy azután tökéletesen megtámasszon akár órákon át.

Kényezteti és pihenteti a fáradt csontjaidat, ott és úgy tart ahogyan semmi azelőtt. Ha megfelelő anyagot választasz, akkor a kert árnyékos zugában vagy a balkonon is olvasgatsz benne, de az esti tévénézéshez is nagyszerű, jól bírja, bárhová teszed.Hatalmas és mégis pillekönnyű.

Régóta szemezel vele? Válaszd ki a neked tetsző modellt, és huppanj bele. Mire kell figyelned, hogy beváltsa a hozzá fűzött reményeidet? A Huppanjbele webáruház számos jó tanáccsal ellát, csak kérned kell a segítségüket. A cserélhető külső huzat például azért jó, mert így gond nélkül tisztán tarthatod, vagy ha meguntad a babzsákfotel vagy a puff színét, akkor egyszerűen új ruhába öltöztetheted. Vágj bele és egy minden igényt kielégítő szuper kinti és benti bútort kapsz egyszerre.

A babzsákok több generációt is kiszolgálnak, kortól és nemtől függetlenül bárkinek ajánljuk. Ha sikerül választanod az oldalunkon található már kész babzsákok közül akkor 10 % kedvezményt kapsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük