• szo. júl 13th, 2024

Gondoskodjunk a megfelelő körülményekről!

Bynemadmin

ápr 6, 2018

Bár már szép lassan reménykedhetünk benne, hogy megérkezik a tavasz, azért még a jó időben sem szabad elfeledkeznünk alkalmazottaink kényelméről.
Itthon még sajnos nem igazán terjedt el az a nézet, hogy egy megfelelő körülmények között dolgozó ember mindig hatékonyabb, még akkor is, ha a valóban munkával töltött óráinak száma kevesebb, mint nyolc, jobban teljesít az adott nap alatt, ha van kedve és energiája a feladataihoz.
Most nem fejteném ki, hogy mire is gondolok és tanulmányokat sem linkelek ide, de remélem, ön is azok között a munkaadók között van, akik komolyan veszik alkalmazottaik szükségleteit és nem csak a minimálisat nyújtják a számukra.
Azt hiszem, hogy ettől függetlenül, egy portás, vagy őr számára a minimum, amit meg kell adnunk, az egy fedett, fűthető, kényelmes hely, ahol nap közben lepihenhet, elmenekülhet a hideg, vagy épp a tűző nap elől.
A portakonténer árak szerencsére igen kedvezőek, így nem kell annak mélyen a zsebébe nyúlnia, aki ez a megoldás mellett dönt. Szerencsére nagyon sok olcsó őrkonténer eladó a piacon, így még válogatni is lehet, hogy a legoptimálisabbat találjuk meg.
Mivel sok olcsó őrkonténer eladó és a portakonténer árak eleve alacsonyak, azt hiszem ez a minimum, amit minden portával rendelkező cégnek meg kell tennie.

Vélemény, hozzászólás?