• szo. júl 13th, 2024

Ha minőségi, tartós, ízléses tapétát keres

Bynemadmin

febr 23, 2015

Ma már nagyon sokféle a jó minőségű, minden igényt kielégítő a tapéták közül választhatunk. Van azonban egy, ami kiemelkedik a mezőnyből, akár minőségben akár sokféleségben. Erről a legegyszerűbben úgy győződhet meg, ha ellátogat a sved-tapeta.hu weboldalra, ahol megtalálja skandináv tapéta és poszter gyárak termékeinek teljes spektrumát.

A tapétagyártás Svédországban nagy hagyományokkal bír, a BORASTAPETER már a 19. század óta gyártja a különleges egyedi tervezésű tapétákat, ma már természetesen sokat adnak a környezetvédelemre és csak természetbarát anyagokat használnak a tapéták gyártásánál.Tapétáik mintázatában gyakran szerepelnek a svéd természet, az állatvilág és az időjárás motívumai. Tervezőik egytől egyig kiemelkedő design-erek, nemcsak a svéd, de a világ minden tájáról.

De az ECO Wallpaper, és aMrPerswall gyárak is neves tervezőkkel dolgoznak, akik nem rettennek vissza a színektől és a modern grafikai megoldásoktól. Minden érdeklődő, kortól, nemtől függetlenül megtalálhatja a neki tetsző tapétát, függően attól, hogy otthona melyik helyiségét szeretné díszíteni vele. Az klasszikustól, a modernig ezerféle mintájú tapétából választhatunk.

Az esztétikumuk mellett, nem elhanyagolható a könnyű alkalmazásuk, és tartósságuk, ugyanis rugalmas textil hordozóra készülnek, könnyen tisztíthatók.

Vélemény, hozzászólás?