• szo. júl 13th, 2024

Hivatalos apple szerviz az Aréna Plázában

Bynemadmin

nov 15, 2017

Az Apple már jó pár éve mondható piacvezetőnek a mobiltelefonok világában. Az iPhone készülékek minden évben komoly esélyekkel szállnak ringbe a legjobbnak járó elismerésért és legtöbbször el is hozzák ezt a képzeletbeli trófeát.
Az egyetlen hátránynak felhozható érv az Apple készülékeivel szemben, az az áruk. Ennek ellenére, a rajongók évről évre megvásárolják a készülékeit és boldogan, nagy megelégedéssel használják azokat.
Annak, aki ilyen komoly minőségű és nagy értékű telefont vásárol, meg sem fordulhat a fejében, hogy az esetleges javításokat ne hivatalos apple szerviz által végeztesse. Szerencsére apple szerviz, jobban mondva hivatalos apple szerviz, ma már elég sok helyen található, így nem jelent komoly problémát, hogy ehhez a megoldáshoz ragaszkodjanak a tulajok.
Az egyik ilyen apple szerviz, amit jó magam is jó szívvel merek ajánlani, az az Arénatel, az Aréna Plázában. Amellett, hogy hivatalos aple szervizként üzemel, gyors és precíz munkavégzésükkel és ügyfélközpontú üzletpolitikájukkal a konkurencia elé tornázták magukat. És biztosak lehetünk benne, hogy annak érdekében, hogy ez így is maradjon, csak jó irányba változtatnak ezen a hozzáálláson, ha egyáltalán ez még lehetséges.

Vélemény, hozzászólás?