• szo. júl 13th, 2024

Ideiglenes raktárnak is tökéletes

Bynemadmin

szept 18, 2018

Biztosra veszem, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek ideiglenes, gyors megoldásra van szüksége nagyobb mennyiségű holmi, vagy akár egy autó biztonságos tárolására.
A helyzet az, hogy hirtelen jött ötlettől vezérelve, úgy döntöttünk, kicsit rendbe rakjuk a házat, átalakítjuk a dolgokat benne. Viszont, hihetetlen sok cuccunk van, amit ez idő alatt valahova el kellene tennünk, és sajnos a munkafolyamatok miatt, nem játszik az a megoldás, hogy egyik szobából a másikba pakolászunk.
Mivel hamarosan itt a tél, az sem működik, hogy mindent kirakunk az udvarra és letakarjuk egy ponyvával, hiszen hideg, nyirkos az idő, a felszerelések nagy része bizonyosan tönkre menne egy két hónap alatt, de még talán napok alatt is.
A megoldást nekünk egy garázs konténer bérlése jelentette. Egy ilyen konténer garázs tökéletes megoldás az ideiglenes raktározáshoz, hiszen kellően nagy alapterületű és megfelelő belmagasságú, hogy még a szekrényeket is el lehessen rakni benne. Ráadásul, a konténer garázs szinte teljesen lopás biztos, köszönhetően a komoly acélszerkezetnek és a biztonságosan zárható, szintén acél ajtónak.
Mivel egy ilyen garázs konténer arra lett tervezve, hogy a tengeren hosszú ideig ellenálljon a sós párának, attól sem kell tartanunk, hogy beázik, vagy bármilyen problémát okozhat a benne elhelyezett tárgyaknak az időjárás.

Vélemény, hozzászólás?