Ideiglenes raktárnak is tökéletes

Biztosra veszem, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek ideiglenes, gyors megoldásra van szüksége nagyobb mennyiségű holmi, vagy akár egy autó biztonságos tárolására.
A helyzet az, hogy hirtelen jött ötlettől vezérelve, úgy döntöttünk, kicsit rendbe rakjuk a házat, átalakítjuk a dolgokat benne. Viszont, hihetetlen sok cuccunk van, amit ez idő alatt valahova el kellene tennünk, és sajnos a munkafolyamatok miatt, nem játszik az a megoldás, hogy egyik szobából a másikba pakolászunk.
Mivel hamarosan itt a tél, az sem működik, hogy mindent kirakunk az udvarra és letakarjuk egy ponyvával, hiszen hideg, nyirkos az idő, a felszerelések nagy része bizonyosan tönkre menne egy két hónap alatt, de még talán napok alatt is.
A megoldást nekünk egy garázs konténer bérlése jelentette. Egy ilyen konténer garázs tökéletes megoldás az ideiglenes raktározáshoz, hiszen kellően nagy alapterületű és megfelelő belmagasságú, hogy még a szekrényeket is el lehessen rakni benne. Ráadásul, a konténer garázs szinte teljesen lopás biztos, köszönhetően a komoly acélszerkezetnek és a biztonságosan zárható, szintén acél ajtónak.
Mivel egy ilyen garázs konténer arra lett tervezve, hogy a tengeren hosszú ideig ellenálljon a sós párának, attól sem kell tartanunk, hogy beázik, vagy bármilyen problémát okozhat a benne elhelyezett tárgyaknak az időjárás.