• sze. szept 27th, 2023

Miért válasszon alumínium redőnyt lakása árnyékolására

Bynemadmin

nov 23, 2015

Így tél beköszönte előtt sokan döntenek úgy, hogy kicserélik a rosszul záródó nyílászárókat, ablakokat, erkélyajtókat. És ha már ezek cseréjére sor kerül érdemes az árnyékolásról is dönteni, Az egyik legjobb és legcélszerűbb választás lehet az alumínium redőny, ami egyben hő- és hangszigetelt. A redony-szunyoghalo.com weboldalra látogatva több megoldási lehetőséget talál.

Gondolva a nyárra érdemes szúnyoghálóval kombináltat választani. Amellett, hogy esztétikus, nagyon jó a hőszigetelő képessége, betörés elleni védelme sem elhanyagolható. Emellett jól véd az UV sugárzástól és kitűnő a színtartóssága.

Tokja kétféle kivitelben és 6 féle méretben rendelhető. Szerelvényeit tekintve, lehet gurtni vagy zsinór, gurtni tároló automata, zsinórtároló automata, de készülhet motoros kivitelben is. A motoros alumínium redőny lehet távirányítós, – több redőny egy távirányítóval, több redőny és több napellenző egy távirányítóval, – akadályérzékelős, kapcsolós, időkapcsolós.

Az alumínium redőny a Rall színskála szerint színezhető fehér, krém, elefántcsont, sötét és világos barna, mahagóni, mogyoró, aranytölgy a beige különböző színárnyalatai, és különböző famintás színekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük