• szo. ápr 13th, 2024

Nem lehetetlen a szélvédő javítás 21. kerület cégeinél

BySzerkeszto

ápr 9, 2023
szélvédő javítás 21. kerületszélvédő javítás 21. kerület

A felpattanó kavicsok különféle sérüléseket okoznak a járművek üvegein. Az elvárásoknak és a kor követelményeinek eleget téve, a szélvédő javítás 21. kerület területén kizárólag modern eszközökkel és minőségi alapanyagokkal történik. A törés következtében az üveg és a PVB réteg között légbuborék keletkezik. Amennyiben nem lesz rövid időn belül korrigálva a hiba, akkor könnyen előfordulhat, hogy a mozgás és a hőmérséklet miatt tovább fog repedni. A szakembernek a művelet végzésekor figyelembe kell venni a repedés elhelyezkedését, valamint annak irányvonalát.

A szélvédő javítás 21. kerület szerelői révén, 1 órán belül befejeződik. Ez az idő még rövidebb lehet, ha csak kagylós törésről van szó. Az efféle típusú sérülés kevésbé veszélyes a repedések kialakulásában, viszont rendkívül gyorsan tele tud verődni szennyeződésekkel. Ezt elkerülheti azzal, ha leragasztja amíg a műhelybe ér. Érdemes tudni, hogy a szélvédő javítás 21. kerület környékén sokkal eredményesebb lesz, amennyiben az üvegen található repedés tiszta.

Szélvédő javítás lépésről lépésre

A művelet végeredménye nagymértékben függ a felverődés típusától és idejétől, hiszen nem mindegy, hogy 1-2 napos vagy 1 éves sérülést kell helyrehozni. A szélvédő javítás a bemeneti nyílás tisztításával veszi kezdetét, ami egy gyémánttűvel vagy speciális fúró segítségével zajlik. Amennyiben nem lett időben leragasztva a sérülés, akkor szükség van tisztító folyadékra és megfelelő eszközökre, amelyekkel eltávolítják a nedvességet és a szennyeződéseket. Ezután egy konzolt helyeznek az üvegre, amire egy injektort rögzítenek.

Az utóbbi segítségével préselik a repedésbe a gyantát. A szélvédő javítás következő lépéseként letakarják a készüléket egy UV szűrő fóliával. Ha a ragasztó már teljesen kitöltötte a rést, akkor eltávolítják a fóliát és hagyják megszáradni. Ezt a folyamatot, ha nincs elegendő természetes fény, akkor UV lámpával gyorsítják fel. Ezután a felületi kezelés következik, aminek során síkba hozzák az üveggel. A szélvédő javítás utolsó lépése a polírozás. Erre a dologra nem minden esetben van szükség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük