• pén. dec 1st, 2023

Nem lehetetlen a szélvédő javítás 21. kerület cégeinél

BySzerkeszto

ápr 9, 2023
szélvédő javítás 21. kerület

A felpattanó kavicsok különféle sérüléseket okoznak a járművek üvegein. Az elvárásoknak és a kor követelményeinek eleget téve, a szélvédő javítás 21. kerület területén kizárólag modern eszközökkel és minőségi alapanyagokkal történik. A törés következtében az üveg és a PVB réteg között légbuborék keletkezik. Amennyiben nem lesz rövid időn belül korrigálva a hiba, akkor könnyen előfordulhat, hogy a mozgás és a hőmérséklet miatt tovább fog repedni. A szakembernek a művelet végzésekor figyelembe kell venni a repedés elhelyezkedését, valamint annak irányvonalát.

A szélvédő javítás 21. kerület szerelői révén, 1 órán belül befejeződik. Ez az idő még rövidebb lehet, ha csak kagylós törésről van szó. Az efféle típusú sérülés kevésbé veszélyes a repedések kialakulásában, viszont rendkívül gyorsan tele tud verődni szennyeződésekkel. Ezt elkerülheti azzal, ha leragasztja amíg a műhelybe ér. Érdemes tudni, hogy a szélvédő javítás 21. kerület környékén sokkal eredményesebb lesz, amennyiben az üvegen található repedés tiszta.

Szélvédő javítás lépésről lépésre

A művelet végeredménye nagymértékben függ a felverődés típusától és idejétől, hiszen nem mindegy, hogy 1-2 napos vagy 1 éves sérülést kell helyrehozni. A szélvédő javítás a bemeneti nyílás tisztításával veszi kezdetét, ami egy gyémánttűvel vagy speciális fúró segítségével zajlik. Amennyiben nem lett időben leragasztva a sérülés, akkor szükség van tisztító folyadékra és megfelelő eszközökre, amelyekkel eltávolítják a nedvességet és a szennyeződéseket. Ezután egy konzolt helyeznek az üvegre, amire egy injektort rögzítenek.

Az utóbbi segítségével préselik a repedésbe a gyantát. A szélvédő javítás következő lépéseként letakarják a készüléket egy UV szűrő fóliával. Ha a ragasztó már teljesen kitöltötte a rést, akkor eltávolítják a fóliát és hagyják megszáradni. Ezt a folyamatot, ha nincs elegendő természetes fény, akkor UV lámpával gyorsítják fel. Ezután a felületi kezelés következik, aminek során síkba hozzák az üveggel. A szélvédő javítás utolsó lépése a polírozás. Erre a dologra nem minden esetben van szükség.

One thought on “Nem lehetetlen a szélvédő javítás 21. kerület cégeinél”
  1. This is the right web site for everyone who would like to find out about this topic. You understand so much its almost tough to argue with you (not that I actually would want toÖHaHa). You definitely put a brand new spin on a topic that has been written about for ages. Wonderful stuff, just excellent!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük