• sze. máj 22nd, 2024

Rendelkezésére áll egy hivatalos apple szerviz Budapest szívében

Bynemadmin

szept 13, 2017

Bizonyára mindenkinek egyértelmű, hogy a mobiltelefonok piacán az abszolút vezető cég, ma az Apple. Vannak ugyan viták, hogy ár-érték arányban vajon tényleg ők e a legjobbak, de azt el kell ismerni, hogy minőségben benne vannak a Top 3-ban, még bevételben egyértelműen viszik a prímet.
Nem véletlen tehát, hogy egy ilyen méretű, minőségi termékeket gyártó vállalat komoly háttérparkkal is rendelkezik, gondolok itt a szinte mindenhol egyszerűen fellelhető hivatalos apple szervizekre. Azt hiszem, ezt nem is veheti fél vállról egy komoly üzletpolitikával rendelkező cég.
Az is tény, viszont, hogy mi, felhasználók sem vehetjük fél vállról. Nem mindegy, hogy egy ilyen értékű készülék megvásárlása után, milyen támogatást tudunk elérni. Sok cég pont itt bukik el, hogy a drága és amúgy jó minőségű termékeiket, ha valami történik velük, nincs hol szervizeltetni. Tegyük fel, hogy nem romlik el a készülék, mert annyira jó (ilyen mondjuk nincs), de mi van, ha betört kijelző javítására van szükség? Iphone esetében bemegyünk a hivatalos apple szervizbe, beadjuk a telefonunkat betört kijelző javítására és mikor kész, hívnak, és érte megyünk.

Vélemény, hozzászólás?