• pén. febr 23rd, 2024

Saját weboldal percek alatt

Bynemadmin

febr 1, 2015 #saját weboldal

Biztosan eljátszottál már a gondolattal, hogy mennyivel egyszerűbb és hatékonyabb lenne a cég reklámozása, ha a különböző internetes felületeken megjelent reklámok, hirdetések egyenesen a honlapodra vezetnének. Most már ez nem egy elérhetetlen elképzelés, hiszen egy saját weboldal megtervezése néhány percbe telik a Wezzpage segítségével.

Ez a szolgáltatás arra hivatott, hogy alternatívát nyújtson azoknak, akik nem szeretnének súlyos összegeket fizetni a programozóknak egy-egy weboldal kialakításáért, sokkal inkább terveznék és készítenék el saját maguk a cég honlapját.

Mindez a Wezzpage segítségével mondhatni gyerekjáték. Csak annyi a teendő, hogy a weboldalon megadod a neved és e-mail címed, így máris regisztrálva leszel az oldalon, ezt követően pedig kipróbálhatod a weboldal készítés folyamatát. Első körben egy ingyenes verziót készíthetsz el, mint saját weboldal, majd ha meggyőzött a szolgáltatás, akkor kiválaszthatod a különböző csomagok valamelyikét, annak függvényében, hogy mekkora tárhelyet és milyen lehetőségeket szeretnél a saját weboldal esetében kihasználni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük