• sze. máj 22nd, 2024

Természetes progeszteron pótlás a nemi bajok ellen

A hormonzavarok egyre elterjedtebbek a mai világban. Főleg nőknél fordul elő, azonban van rá példa a férfiak körében is. A természetes progeszteron pótlás erre nyújthat megoldást, hiszen a természetes szteroid hormonként működő növényi kivonat nagyon jót tesz a szervezetnek. A hormonprobléma sok mindenre adhat magyarázatot és mégis sokan nem erre gyanakodnak, amikor felmerül egy kis egészségügyi zavar. A női problémákra, az erős vérzésre, a fájdalmas hasi görcsökre, a havi ciklus kimaradására, a libidó nem természetes működésére és más nemi és testi bajra is.

A természetes progeszteron pótlás ezért kiváló megoldás az ilyen zavarokra, hiszen a természetből kivont alapanyag nem terheli a testet, mint a modern hormontabletták. A hormontabletták főleg ilyen problémákra kerülnek a fogyasztókhoz, de védekezés gyanánt is hormonkezelést kapnak. Ez nem egészséges, hiszen a hormon túladagolása veszélyes is lehet. A túl sok hormon a testben komoly károkat okozhat, mint például súlyos elhízás, a szőrtüszők megerősödése, a menzesz szabálytalansága és még sorolni lehetne. A természetes progeszteron pótlás többféleképpen oldódható meg.

A yam gyökér természetes szteroid hormont tartalmaz és a kivonatából készült krémek, bőrápolók igen kíméletesek a szervezettel szemben. A természetes progeszteron pótlás számos szakember figyelmét felkeltett és jó véleménnyel vannak róla. Természetesen az ilyen kezelések elkezdése előtt, érdemes szakemberekhez és orvosokhoz fordulni, esetleg más szakember tanácsát kikérni. A szakemberek felügyelete azért fontos, mert minden ember másképp reagál ezekre az anyagokra. A természetes progeszteron pótlás megoldható a WTN termékekből.

Ezek nem tartalmaznak szintetikus adalékokat, csakis természetes anyagok felhasználásával készülnek. A krémek és egyéb kozmetikumok, amelyek kedvező hatással vannak a testre, azok ára is valamivel magasabb. Az egészségünk és testi szépségünk érdekében azonban nem szabad sajnálni a pénzt, hiszen egyszer élünk! Az olcsó és káros anyagok használata a későbbiekben több pénzbe kerülhet, mintha az elején a minőségi és természetes anyagokat használta volna. 

Vélemény, hozzászólás?