Top 7 – őszi reklámajándékok

Az őszi szezon is sok lehetőséget rejt az aktuális reklámajándékok kiosztására. Az ősz a hidegebb idő beköszöntét jelenti, az esős szeles napokét, ezért érdemes valami melegséget is vinni a reklámba.  Összeállítottunk egy listát a legnépszerűbb őszi reklámajándékok közül, melyek emblémázható, hasznos tárgyak lehetnek:

  • Bögre: – hatalmas a választék, formára, színre, méretre, típusra is szinte megszámlálhatatlan féle létezik. Ősszel főleg a thermobögrék a menők.
  • Termosz: – ideális, ha suliba, munkába meleg teát, kakaót vagy kávét szeretnénk vinni. Feliratozható, gravírozható, emblémázható felületet biztosít, a mellet, hogy nagyon hasznos a hideg reggeleken
  • Széldzseki: – egy megfelelően kiválasztott széldzseki, figyelembe véve, hogy női vagy férfi közönségnek szánják, nagyon jó választás, főleg, ha esztétikusan van emblémázva.
  • Esőkabát: – nagyon hasznosnak bizonyul olyan alkalmazottak számára, akik sok időt töltenek a szabadban munkájuk révén. Rendezvényeken osztogatva is nagy sikert arat, ha lóg az eső lába, hiszen milyen kellemetlen, ha a szabadtéri programot egy kis zápor zavarja meg.

 

  • Takaró vagy pléd: – az őszi hűvös estéken tévézés közben nagyon jól jön egy szép takaró, pléd, melyet diszkréten a cég logójával látunk el.
  • Esernyő: – ősszel kiemelten fontos használati tárgynak bizonyul, ezért szinte bármikor értékelhető reklámajándéknak számít. Az őszi és tavaszi idényben különösen jó választás, mert viszonylag sokszor fognak vele az utcán közlekedni, ezzel is népszerűsítve a céget. Az esernyő évekig hasznos kiegészítő lehet, így a reklám újra és újra megoldott.
  • Gyertya vagy illatosító:  hangulatot teremtenek, a hangulatok pedig képesek befolyásolni a fizikai állapotot is. Gyertyák, illatosítók mellett ősszel a munka is jobban megy.