• sze. máj 22nd, 2024

Válasszon okosan akkus fúrót

Bynemadmin

szept 29, 2016

Ha Ön magánházban él, bizonyára tapasztalta, hogy a ház körüli teendők mindig csak halmozódnak. Fúrás, faragás, vágás, kalapácsolás szinte mindennapos teendők, ezért nem árt, ha a szerszámos ládikában ott lapul egy akkus fúró. Rengeteg a kínálat úgy az áruházakban, mint az internetes oldalakon. Felteheti a kérdést, hogy mi szerint válasszon.

Hogyan találhatja meg az Ön számára ideális fúrót? Először is azt kell Önnek eldöntenie, hogy milyen típusú munkához szeretné használni. A ház körüli teendők elvégzésére vásárolná ezt a gépet, vagy további munkálatok céljából, amik az Ön megélhetését biztosítják. Ha az ház körüli apró-cseprő munkákhoz szükségeltetik az akkus fúró, akkor nem érdemes túlságosan drága gépet beszerezni. A jó középkategóriájú fúró képes elvégezni az a fajta munkát, amit Ön otthon végez. Ha viszont munkavállalás céljából vásárolna, akkor érdemesebb már egy professzionálisabb fúrót kinézni.

Mindezt azért tanácsoljuk, hogy két-három bevállalt munka után ne kelljen Ön a szervizeket járja, vagy a legrosszabb esetben egy újat vásárolnia. Ami további szempont egy ilyen szerszámgép kiválasztásánál,az a termék súlya, illetve nem utolsó sorban az akkumulátor típusa, ami talán az egyik legfontosabb tényező. Arra kell törekedni, hogy egy olyan akkumulátort válasszunk ki, ami hosszú ideig tart.

Ilyenkor ajánlott feltérképezni az akkumulátor típusokat, hogy okosan tudjunk választani. Természetesen az akkus fúró ára sem mellékes. Így hát, ha az új fúrókat Ön túlzottan drágának találja, keresgéljen kitartóan a használtak között. 

Vélemény, hozzászólás?