• sze. máj 22nd, 2024

7Signs – innen tudod, hogy valóban szeret

Bynemadmin

ápr 2, 2024
7Signs

Ha valaki szerelmes, akkor rózsaszín köd borul az érzéseire és a gondolataira is. Az emberek nagyrésze átélte már ezt az érzést, és az ellenkezőjét is: amikor fekete köd nehezedik rá a szerelmi bánat miatt. Azt viszont már sokkal kevesebben tudják, hogy melyek azok a jelek, amikor a másik fél is hasonló képpen érez, vagyis amikor ő is rózsaszín ködben érzi magát. Lássuk, hogyan jelenik meg ez az érzés.

Mikre kell figyeled?
Ha tetten akarod érni a párodat, segítségedre lehet 7Signs, amelyek minden esetben árulkodóak lehetnek. Az első jel a 7Signs közül az, ha rendszeresen találkozni akar veled. Bár nagyon sok esetben magyarázza ki az ember, hogy miért is nem keresi az illető, de mégiscsak árulkodó lehet, ha valaki nem akar találkozni veled. A második, harmadik és negyedik egyértelmű: udvarol, bókol, kedveskedik. Ha valakinek ezek a dolgok nem jönnek termésetesen (legalább a kapcsolat elején), akkor megéri elgondolkodni, hogy valóban kedvel-e a másik, vagy csak könnyed szórakozást keres.

További jelek
A 7Sings további megvalósulása a rád fordított időben mérendő. Az ötödik és a hatodik jel tehát az a minőségi és mennyiségi idő lesz, amit rád fordít a találkozásaitok alkalmával. Nagyon árulkodó, amikor azt látod, hogy valaki időt és energiát fektet be a kapcsolatotokba, és ezt rendszeresen megteszi. Az utolsó, de semmiképpen nem elhanyagolható jel a fizikai vonzalom kifejezésében keresendő. Ha a párod kifejezi ezt a fajta vonzalmat, és folyamatosan kapsz visszajelzéseket erről, akkor nyert ügyed van! Az illető valóban odavan érted!