• szo. ápr 13th, 2024

A Huppanjbele macska fekhely párnái

Bynemadmin

márc 12, 2016 #macska fekhely

A cicák – túlzás nélkül állíthatjuk -imádják a kényeztetést, ezért már nekik is készül kényeztető babzsákpárna. A Huppanjbele macska fekhely párnái is ugyanolyan polisztirol gyönggyel vannak megtöltve, mint a gazdiknak készült babzsákfotelek. Miért ne pihenhetne ugyanolyan lakályosan a cicád is, mint Te?

Ha megkapja a saját helyén azt a kényelmet, amire vágyik, akkor talán a kanapán sem kell többé osztozkodnod vele. A Huppanjbele webáruház házi kedvenceknek készült fekhelyei olyan ellenálló anyagból készülnek, amik jól bírják a karmok, körmök támadásait, nem tapad rájuk a szőr, és könnyen takaríthatóak.

Szabadban vagy lakásban egyaránt használhatóak. A babzsák újra hódit. Jó oka van annak, hogy visszatér a lakásokba, hiszen kiváló hőszigetelők, és nem nedvesednek át. Tökéletesen alkalmazkodik mindenféle testformához és testhelyzethez, még az állatokat is megkíméli az ízületi problémáktól, hiszen nem fáznak át. Még a cicák kényes ízlését is kielégíti.

A macska fekhely is lehet divatos és kényelmes is egyszerre. 18 féle színből választhatsz, hogy belesimuljon otthonod stílusába, és természetesen a méretben is van választék. Ha készletről rendelsz, akkor pedig kedvezményt kapsz. Nézz körül a Huppanjbele webáruházban. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük