• szo. júl 13th, 2024

Tárhelyek a Webparadicsomnál

Bynemadmin

febr 14, 2016

A Webtárhely hosszú ideje az egyik legmegbízhatóbb webhoszting szolgáltató, állandó ügyfelekkel, ráadásul az árképzésével folyamatosan az ügyfelei érdekeit helyezi előtérbe. Nincs ez másképp a hagyományos tárhely csomagjainál is, amelyek úgy kerültek kialakításra, hogy a belépő szinttől az egészen profil felhasználókig mindenki számára ideálisak legyenek.

A legkisebb csomag a Webparadicsom 500, mint azt a neve is mutatja, 500 MB tárhelyet kínál. Mindössze 3490 forintos éves díja lehetővé teszi egy domain név hozzátársítását a webtárhelyhez, 10 darab önálló email címmel és 10 email átirányítással.

A következő Webparadicsom csomagok 1500 MB, 2500 MB, 3500 MB, 4500 MB, 5500 MB, illetve 15500 MB méretűek, s fokozatosan egyre több és több domain név társítható hozzájuk. A legnagyobb csomag már 12 domaint is működtethet, az ügyfél választása szerint.

Minden Webparadicsom tárhelyen futtathatóak PHP scriptek és felhasználhatóak MySQL/PgSQL adatbázisok. Az ügyfelek beállítási lehetőségeit a jól ismert cpanel kezelőfelület kínálja, ahol a legtöbb feladat néhány kattintással megoldható.

A tárhely csomagoknál beállításra került a webes felületű email elérés, de a saját levelezőklienst használók számára a levelek elérhetőek POP3/IMAP kapcsolaton keresztül is. Időzített Cron feladatok futtatására, saját .htaccess fájlok használatára mind lehetőség adódik, így a tárhelyeken futtatott weboldalak rendkívül részletesen beállíthatóak, s a biztonsági intézkedések tetszés szerint személyre szabhatóak.

A Webparadicsom összes tárhelye alkalmas CMS (tartalomkezelő rendszerek futtatására), legyen akár szó a jól ismert WordPress, vagy Joomla szoftverekről, vagy bármilyen egyedi megoldásról. A Joomla, vagy a WordPress számos más szoftverrel együtt akár a cpanelről is telepíthető, itt néhány kattintással a rendszer feltelepíti a kért szoftvereket, így még külön szakértő megfizetésére sincs szükség.

A Webparadicsomnál elérhető hagyományos tárhelyek most akciós árakon várják az ügyfeleket, kiegészülve a vállalkozás más szolgáltatásaival. A még gyorsabb, SSD webtárhelyek széles köre ugyanúgy csomagokban érhető el, mint a hagyományos tárhelyeké, ezekkel még jobb működési sebességet biztosíthatunk a weboldalunk számára.

A Webparadicsom nem is lenne webhosztinggal foglalkozó vállalkozás, ha nem kínálna domain regisztrációt is, így több mint 70 féle domain végződés közül választhatnak a saját domainre vágyók.

Vélemény, hozzászólás?