• pén. febr 23rd, 2024

A személyre szabható felső fogsor

Bynemadmin

máj 23, 2018
felső fogsorfelső fogsor

Mielőtt a fogprotézis elkészülne, az orvosnak mintát kell vennie. Attól függetlenül, hogy felső fogsor készül vagy esetleg alsó, mind a két fogsorról mintát kell vegyen a szakember. Ezt követően több alkalommal, több lenyomat minta is készül a páciens ínyéről, és esetleg a meglévő fogazatról. Annak érdekében, hogy minden rendben történjen és a végeredmény tökéletes legyen, a fogorvos mindent lépést megvitat a fogtechnikussal. A szakértelemnek, és együttműködésnek hála biztosra veheti a páciens, hogy a felső fogsor tökéletes lesz.

A hibátlan minta elkészítését követően, a szakértő segítségével eldöntheti az illető, hogy melyik fogalak, fogméret és fogszín illik legjobban a szájába. Természetesen mindig arra kell törekedni, amelyik a leginkább passzol az emberhez. Itt fontos megjegyezni, hogy ha régen volt valami, amit valaki szeretett volna az eredeti fogaiban, azok állásában megváltoztatni, most itt a kiváló lehetőség, hiszen a felső fogsor személyre szabható.

Ha a páciens elégedett az új felső fogsor fajtával, akkor a fogtechnikai laboratórium véglegesíti a pótlást. Nyilvánvalóan, mielőtt valaki belemenne az egész procedúrába, a felső fogsor protézis ára témát szeretné tisztázni. Mindenki azt akarja, hogy a protézis a lehető legolcsóbb legyen úgy, hogy közben az teljesen kényelmes és roppant ellenálló maradjon. Mindez garantált az Etele Dental klinikán. Miután itt elkészítik a szakemberek a kivehető fogsort, az első alkalommal kerül majd a páciens szájába. Gyakran megesik, hogy ekkor az kellemetlen érzést vált ki az emberből.

Ez teljesen megszokott dolog, hiszen mégiscsak egy idegen dologról van szó. Általában a zavaró érzés hamar megszűnik. Ha még sem, akkor a kellemetlenséget, nyomást vagy feszítő érzést a fogorvos korrigálni tudja. A felső fogsor protézis ára ugyanakkora marad, ha erre sor kerül, mintha nem. Ha minden rendben van, akkor a kivehető fogsort a kliensnek a következő vizsgálatig, konzultációig viselnie kell. Az orvos a második találkozáson, ha szükséges, még tud alakítani a fogsoron. A felső fogsor protézis ára ekkor is változatlan marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük