• szo. júl 13th, 2024

Érdemes tájékozódni, mert a konténerépületek világa csodálatos és fejlődik!

Bynemadmin

máj 21, 2018

Sokszor hallhatják tőlem, akikkel hasonló témában beszélgetek, hogy a raktárkonténer árak milyen kedvezőek a hagyományos szerkezetekkel összehasonlítva. Annak az oka, hogy ezek mégsem tudnak elterjedni, sajnos, azt kell, mondjam, az emberek hozzáállása, semmi más.
nagyon gyakran találkozom olyan helyzettel, amikor a raktárkonténer árak is érintettek, hogy egy beszélgetés alatt az, akinek segíteni szeretnék ennek említésével kijelenti, hogy a konténerépületek „gagyik” és kész. Nem lehet velük megértetni, hogy ez ma már nem így van, hogy a nagyvilágban nagyon komoly, gyönyörű és sokszor luxus épületeket építenek használt konténerek felhasználásával, ami nem véletlen és nem is egyedi eset.
Itthon, hiába mutatok képeket, hiába mesélek arról, amiket olvastam a témában, az a fix vélemény, hogy a raktárkonténer árak hiába olcsók, ez egy gagyi megoldás, ami rideg és csak a csórók, vagy költségkímélés szempontjából a nagy multik élhetnek vele, ahol nem számít a kényelem és az otthonosság.
Tény, hogy a raktárkonténer árak szempontjából ez nem kellene annyira mérvadó legyen, hiszen egy raktárról beszélünk, mégis, olyan sokszor találkozom szinte ösztönösnek mondható, ismeretek hiányából fakadó ellenállással, hogy muszáj volt ezt leírnom.
Ön ne legyen ilyen, tájékozódjon és csak ez után alakítson ki véleményt!

Vélemény, hozzászólás?