• csü. szept 21st, 2023

Gyors és egyszerű megoldás rendezvények szervezéséhez

Bynemadmin

máj 18, 2018

Egy kedves ismerősöm kérdezte a minap, hogy nem tudok e valami jó megoldást egy céges horgászverseny lebonyolításához, ugyan is egy olyan tóra mennek, ahol semmilyen épület nincs és jó lenne valami kis bódé vagy hasonló, ahol a nevezéseket, egy kávéfőzőt meg hasonló egyszerű dolgokat el tudnak intézni.
Azért kérdezett engem, mert tudja, hogy munkámból adódóan sokféle céggel és megoldással kerülök kapcsolatba, hátha tudok neki is ajánlani valamit.
És persze tudtam. Mivel, ahogy beszélgettünk, ez egy 100 órás verseny, és meglehetősen szeles időszakban kerül megrendezésre, valami stabil dologra van szükségük, úgyhogy én egyből egy konténeres megoldást javasoltam.
A jegykiadó konténer árak igen kedvezőek és nekik pont tökéletes is lenne erre a pár napra. Egy ilyen pénztár konténer budapest területén elég egyszerűen bérelhető és a szállítás és telepítés is megoldott a bérbeadó cég által, így valóban kényelmes lenne, ha e mellett döntenének. Kicsit aggódott, hogy a kedvező ár mit jelenthet, de megadtam neki a konténerkirály elérhetőségét és mondtam, hogy érdeklődjön a jegykiadó konténer árak felől, biztosan meg fognak egyezni. Így is lett.
Amennyiben önt is érdekelheti pénztár konténer budapest területén, keresse bizalommal a konténerkirály csapatát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük