Airsoft pályát nyitnék

Néhány barátommal azt terveztük, hogy egy tanyán, ami egyikünké, csinálunk egy kis speed airsoft pályát. Magát a pályát ne lesz nehéz összehozni, hiszen ásunk egy két árkot, amiknek az oldalát használt autógumikkal, illetve acélhálóval biztosítjuk, felállítunk pár OSB bódét és kész is. Esetleg még szerzünk néhány roncs autót, vagy egyéb hangulatos elemet, amivel feldobhatjuk, és máris mehet a játék.
Viszont, mivel a felszerelés sokszor igen drága és olyan eszközöket is szeretnénk,a mit nem tudunk mindig hazavinni, kellene valamilyen olcsó, mégis biztonságos megoldás ezek tárolására.
Arra a döntésre jutottunk, hogy a legjobb megoldás egy raktárkonténer bérlés lenne, addig, ameddig ki nem találjuk, hogyan fejlődjön tovább a bázis. De az is lehet, hogy ez marad a végleges, elvégre elég jó hangulata van egy ilyen fém kerti tároló konténernek, és úgy alakíthatjuk, ahogy csak szeretnénk.
A másik nagy előnye a raktárkonténer bérlésnek, hogy ha megrendeltük és kifizettük, nincs is más dolgunk, mint beengedni a szállítót, aki kihozza és telepíti a kiválasztott fém kerti tároló konténert. Ezek az eszközök jól, biztonságosan zárhatóak, fűthetőek és maradéktalanul ellenállnak az időjárásnak is, elvégre, a tengeri sós vízre lettek tervezve!