• szo. júl 13th, 2024

Jön a tavasz, ki a telekre!

Bynemadmin

máj 16, 2018

Most már, akárki, akármit is mond, pár héten belül, biztosan itt lesz a tavasz. Ez pedig azt jelenti, hogy eljött a hétvégi telkek felkészítésének ideje. Nekem sajnos nincs ilyen telkem, de sok kedves ismerősömnek van, így rendelkezem némi információval, ezekkel kapcsolatban.
Egy sajnálatos dolog, de bárkivel is beszélgetek, ez mindenhol létező probléma. Ha a téli hónapokra, vagy csak egy hétnél hosszabb időre bezárják ezeket a házikókat, szinte biztos, hogy amit ott hagynak, annak lába kél. így azok, akik ilyen telekkel rendelkeznek, rá vannak kényszerítve, hogy az értékesebb holmijukat ide-oda szállítsák, vagy nagyon komoly épületet kell, építsenek, komoly biztonsági eszközökkel.
Van viszont egy nagyon jó és nem is túl drága megoldás, melyet itthon még nem sokan ismernek, így én előszeretettel mondom mindenkinek. Ez pedig a mobilraktár. A mobil raktár árak sokkal alacsonyabbak, mint egy épület építése, vagy átalakítása, de még a folyamatos hurcolkodásnál is olcsóbban jön ki, szerintem. Egy ilyen acél szerkezetű mobilraktár, ráadásul nagyon biztonságos, hiszen nagyon komoly eszközök kellenek a feltöréséhez.
Ha önt is érdeklik a mobilraktár árak, keresse fel a  Big Konténer Kft. csapatát!

Vélemény, hozzászólás?