• pén. febr 23rd, 2024

Az elégedettség érdekében: költöztetés Franko módra

Bynemadmin

szept 22, 2015 #költöztetés

Költözni nyilvánvalóan nem könnyű: magunk mögött hagyni régi otthonunkat és másikban megtalálni a számításainkat, bizonyosan embert próbáló feladat. Pláne azért, mert maga a költöztetés folyamata sem minden esetben zökkenőmentes.

Ahhoz, hogy minden problémamentesen zajlódjon, biztos, hogy szükségünk lesz egy profi, munkájukra igényes csapatra, akik segítenek nekünk ingóságaink szállításában. Ha ilyen csapatot keresünk, akik elhivatottak munkájukat illetően és az ügyfélközpontúság jellemzi őket, akkor a franko-koltoztet.hu csapata nagyszerű választásnak bizonyulhat.

A vállalat szakemberei ugyanis egytől egyik hitvallásuknak tekintik a költöztetés folyamatának zökkenőmentességét. Hozzáértésükről minden alkalommal tanúbizonyságot tesznek, emellett pedig rendkívül udvariasak és segítőkészek. A vállalat birtokában lévő 12 tehergépkocsi pedig a speciális felszereléseknek hála sérülésmentes szállítást biztosít a megrendelők számára.

Vagyis ebből kifolyólag egyértelműen látszik, hogy minden feltétel adott a színvonalas költöztetés során, hiszen ezek a felelősségteljes szakemberek mind a mi igényeinket helyezik előtérbe. A cég 25 éves fennállása során több ezer elégedett ügyféllel gazdagodott, ráadásul minden megrendelést követően egy elégedettségi kérdőív kitöltésére kéri a vevőket, mindezt azért, hogy az új ügyfelek számára is prezentálhassák az elégedettségi mutatókat.

Ezenkívül pedig a visszajelzések segítik is a céget a minőségi javulás érdekében. Ebből a cég munkatársai tanulhatnak, a megszerzett tudást pedig a későbbi költöztetés során gyakorlatban is hasznosíthatják. A leendő ügyfelek, vagyis mi is betekintést nyerhetünk a cég referencia anyagaiba, így lehetőségünk van mérlegelni, hogy mennyire megbízható csapattal is állunk szemben.

A 2014-es adatok szerint a cég elégedettségi mutatója 98 százalék volt, így ha a költöztetés a mi életünkben is aktuális, mindenképpen keressük fel a franko-koltoztet.hu megbízható csapatát, hiszen biztosan nem fogunk bennünk csalódni, ugyanis számukra mi, ügyfelek vagyunk az elsők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük