• pén. febr 23rd, 2024

Billencs bérlése gyorsan és egyszerűen

Bynemadmin

aug 17, 2017

Építkezésnél, felújításnál vagy például a kert rendbetételénél sok esetben lehet nagyobb mennyiségű alapanyagra szükségünk. Gondolok itt a sóderre, homokra, vagy mondjuk, ha a kert talajának felső rétegét szeretnénk lecserélni, a termőföldre, esetleg nagyobb területeknél trágyára. Ha ténylegesen komolyabb mennyiségeket vásárolunk és a tervek szerint ezeket belátható időn belül fel is használjuk, bedolgozzuk, akkor nem biztos, hogy számunkra a zsákos kiszerelés lesz a legmegfelelőbb. Ha viszont nem akarunk a kelleténél többet szenvedni a szállítással, majd a megfelelő helyre rakodással, a legjobb megoldás a billencs bérlés lehet. Egy billencs segítségével a már előre kimért alapanyagot a lehető legközelebb szállítják a felhasználás előtti helyzetéhez, ha szerencsénk van, akkor be is tud menni a teherautó a területre és simán kiborítják a puttonyból.
A billencs bérlés sok felesleges munkától, vesződéstől kímélhet meg minket, így az energiáinkat átcsoportosíthatjuk más feladatok elvégzésére.
Higgyen nekem, ha nagyobb mennyiségű apró szemű alapanyagot vásárol, fontolja meg a billencs alkalmazását, mert nagyon megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük