• pén. febr 23rd, 2024

Építkezés utáni gépi osztályozás

Bynemadmin

júl 17, 2017

Építkezés vagy bontás után sokszor hatalmas mennyiségű sitt keletkezik, melynek szállítását meg kell tudni oldani. Ha a törmelékeket egyben hagyjuk, sok-sok helyet pazarolunk el, mert a nagy darabok egymásra dobálása közben nagy mennyiségű üres, levegős teret képezünk. Többek között erre a problémára is jó megoldás a gépi darálás, melynek következtében az apróbb szemű darálékot sokkal gazdaságosabban lehet szállítani, vagy akár a földbe, alapba, betonba dolgozva újrahasznosítani.
Darálás után, vagy egyéb szemcsés anyagok, mint a vasúti kő, sóder, föld, szemét, inert hulladék vagy zúzalék szállításánál szintén gazdaságosabb lehet, ha a terméket előbb osztályozzuk. Gépi osztályzással sokat spórolhatunk időben, pénzben, helyhasználatban.
Ezekből kiderül, hogy a gépi osztályozás bár nem minden esetben szükséges, igen is hasznos lehet, érdemes tehát kihasználni az általa adódó nyereséget. Az sem mindegy, hogy egy adott cég, milyen minőségű gépi osztályozást tud vállalni, így ha a gépi osztályozás mellett döntünk, érdemes kicsit utána nézni a lehetőségeknek és persze, hogy nekünk pontosan milyen mértékű osztályozásra lehet szükségünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük