• szo. júl 13th, 2024

Egy huawei érintőképernyős telefon szerviz

Bynemadmin

jan 5, 2018

A Huawei az utóbbi évek talán legnagyobb sikere itthon. Nem is olyan régen, még azt sem tudtuk, hogy létezik, aztán megjelent, mint egy kínai márka, ami mintha másolná a Samsungokat. Nem sokkal ez után, mér mindenki, aki kicsit és foglalkozott telefonokkal, azt mondta, hogy nem szabad mást venni, mert legalább olyan jó, mint a Samsung, ha nem jobb, csak sokkal olcsóbb. Mára pedig az egyik vezető márka, amit ugyanolyan szívesen veszünk, mint egy Sony-t, vagy Samsungot, pedig az ára is behozta a többiekét.
De, ha valami jó, akkor jó, hiába jön Kínából. Miközben szépen betört a piacra, arra is odafigyelt, hogy megfelelő hátteret biztosítson a már eladott készülékeinek és ne csak új ügyfeleket gyűjtsön, hanem a régieket is megtartsa.
Ennek érdekében komoly huawei érintőképernyős telefon szerviz hátteret építettek ki és ma már, mondjuk, egy huawei kijelző csere semmivel sem nagyobb probléma, mint bármelyik másik nagy márkánál.
A hivatalos huawei érintőképernyős telefon szervizeket ma már minden olyan helyen megtalálhatóak, ahol a konkurencia is. Mivel nem csak az ára, hanem a minősége is a többi nagy márka szintjén van, a huawei kijelző csere a leggyakoribb feladat, amit a szervizeknek el kell végezniük, hiszen ez többnyire felhasználói ügyetlenségből fakad és nem konstrukciós hiba.

Vélemény, hozzászólás?