Funkcionális légzés – online Buteyko tréning

Mit tanulhatok ezen a tréningen?

A tanfolyam során a részt vevők megtanulják azokat a módszereket, amellyel visszaállíthatják  saját funkcionális légzésükett.

Az órák során a Buteyko oktató bemutatja a légzőgyakorlatokat és gyakorlásra is van lehetőség. A részt vevők segítséget kapnak saját tudatosságuk elősegítésére, amelyek segítenek újratanulni és megváltoztatni az egész életen át tartó légzési szokásokat.

A tréning átfogó képet ad a Buteyko professzor által kidolgozott módszer hátterében álló tudomány megértéséhez is.

A Buteyko tréning során életmódra vonatkozó ajánlásokat is kaphatunk, amelyek magukban foglalják

  • diéta
  • testmozgás
  • ideális alvási körülmények

Milyen hatással van a Buteyko tréning elvégzése és a Buteyko légző gyakorlatok rendszeres gyakorlása a gyógyszeres kezelésemre?

Gyakorlati tapasztalatok azt igazolják vissza, hogy a rendszeres gyakorlással elérhető a szükséges gyógyszermennyiség csökkentése, de minden esetben szükséges a kezelőorvossal való konzultáció.

A Buteyko online tréning során a részt vevők javulást tapasztalhatnak alvásminőségükben, pánikrohamok gyakorisága csökkent, csökkent a horkolás és az alvási apnoe, valamint csökkenthető volt az asztma gyógyszerek mennyisége is.

A Buteyko légzőgyakorlatok napi szintű gyakorlása jelentős javulást nyújt jó néhány betegség esetén:

Alvási apnoe, horkolás, szorongás, stressz kezelés, sinusitis, asztma,  fáradtság, allergia,  insomnia, pánikrohamok, légzési rendellenességek, rhinitis, COPD, migrén.

 

Nem csodaszer, de az emberek, akik visszaállították a helyes funkcionális légzésüket, azt mondják, hogy átalakult az életük.