• sze. szept 27th, 2023

Használható-e fogyásra a kannabisz olaj?

Bynemadmin

nov 10, 2020

A koros elhízás korunk népbetegségének számít. Az egészséges táplálkozásra ezekben a rohanó mindennapokban kevés idő jut, nem szentelünk kellő figyelmet az étkezésre, hamar bedobunk valamit és futunk tovább. Ennek köszönhetően nagyon sok káros anyag kerül a szervezetünkben, amelyek nem képesek felszívódni, és ezek a plusz kilókhoz vezetnek. Aztán amikor már kezdenek zavarni ezek a plusz kilók gyorsan elkezdünk sportolni, meg vonjuk az ételt is, azonban ez hosszútávon nem nyújt kellő megoldást.

Nagyon sok megoldás lenne az elhízás korádban tartására, ha egészségesen táplálkoznánk, és kellő figyelmet fordítanánk a mozgásra. A B opció megoldásaként a kannabisz olaj használata is szóba jöhet, ugyanis számos kutatás azt eredményezte, hogy az olaj tartós használatával alacsonyabb testtömeg érhető el. A kannabisz olaj ugyanis étrend kiegészítő, így az egészséges táplálkozás mellett képes segíteni a kilók kordában tartásában.

Az egészséges étrendet a teljes kiőrlésű gabonák, a természetes zsírok, a rengeteg zöldség és gyümölcs, a természetesen feldolgozott ételek jelentik, amelyek nem tartalmaznak cukor. Ezek mellé, ha a kannabisz olaj is társul, akkor szervezetünk nagy mértékben védve van. Az elhízás legnagyobb kockázati tényezője a megnövekedett testzsír. A kannabisz olajban levő anyagok az új zsírsejtek képződésének menetét csökkenthetik, és tulajdonképpen ezért tartják a kész1ítményről azt, hogy fogyókúrás hatással rendelkezik. Összeségében teljesen fölöslegesen használjuk az olajat fogyókúrás céllal, ha mellette ugyan olyan egészségtelenül táplálkozunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük