• sze. máj 22nd, 2024

Hogyan hat a Vegnum Multi-D komplex?

Bynemadmin

nov 4, 2020

A téli időszak beköszöntével az ember szervezete sokkalta kitettebbé válik a különféle baktériumok és gombák támadásának. Ennek fő oka, hogy a nyári, szezonális zöldség és gyümölcsfogyasztás, valamint az egyre kisebb mennyiségben érkező napsugárzás hatására jelentősen lecsökken a szervezet vitamin és ásványianyag szintje.

A Vegnum Multi-D segítségével jelentős mennyiségben visszapótolhatók a hiányzó elemek. A mindennapok során számos olyan hatás ér bennünket, kifejezetten stressz formájában, ami komolyan megterheli az idegrendszerünket. Ha egyre inkább fáradékonyabbá és ingerlékenyebbé válunk, akkor jó esély van arra, hogy ezt a vitaminok és nyomelemek csökkenése okozza. A Vegnum bár nem csodaszer, de nagyon sokat tud segíteni abban, hogy az elcsúszott egyensúly helyre billenjen. Tökéletesen megfelel arra, ha szeretnénk az amúgy foghíjas zöldségfogyasztást kipótolni hasznos tápanyagokkal. A Vegnum forradalmian új összeállítása 29 féle növény kivonatából tevődik össze.

A D-vitamin tartalma pedig eléri 2000 nemzetközi egységet. Az A-, C-, B-, E-vitaminok nagyban elősegítik a káros szabad gyökök lekötését, valamint sok más életfolyamatban játszanak hasznos szerepet. A Vegnum Multi-D cink, magnézium, mangán, króm, szelén összetevőket is tartalmaz, amik szintén katalizátorként tudnak hatni számos élettani folyamatban. Ha felkeltette érdeklődését ez az újfajta készítmény, akkor a vegnum.hu oldalon sokkal többet is megtudhat róla, valamint a megrendelését is elvégezheti. Töltse fel szervezetét hasznos összetevőkkel a Vegnum jóvoltából és élvezze az előnyeit.

Vélemény, hozzászólás?