• sze. máj 22nd, 2024

Információk OKJ-s képzéseinkről

Bynemadmin

ápr 12, 2015

Manapság nem egy embernek van több szakmája. Már régen nem azok az idők járnak, amikor valaki megtanult egy szakmát, vagy elvégezte az egyetemet és utána életének hátralévő részében nem kellett többet tanulnia, csak a valamikor megszerzett tudását kamatoztatni.

Cégünk, a http://okjoktatokozpont.hu/ olyan tanfolyamokat szervez, amelyek piacképes szakmákat adnak a jelentkezőknek. Országos képzési rendszerben működünk, jelenleg pedig, hazánk több mint negyven városában vannak tanfolyamaink. Ezek olyan képzések, amelyek előképzettségi feltétele minimális, csak a nyolc osztály elvégzését kéri és erkölcsi bizonyítványt.

A http://okjoktatokozpont.hu/ oldalon minden szükséges információt megadtunk, ami a jelentkezéshez kell. Tanfolyamaink a szükséges létszám esetén folyamatosan indulnak. A képzés elvégzése után pedig, rövid időn belül munkába állhatnak azok, akik sikeresen vizsgát tettek a tananyagból és OKJ-s bizonyítványt kaptak. Tehát a http://okjoktatokozpont.hu/ oldalon tájékozódhat, majd ugyanitt jelentkezni is tud a képzések valamelyikére.       

Vélemény, hozzászólás?