• szo. júl 13th, 2024

Közvetlen kényelmes charter járatok Tenerife szigetére

Bynemadmin

márc 22, 2015 #charter járat

Itt az ideje elindulni és megtervezni a nyaralást. Ezzel év elején sincs túl korán, sőt, minél előbb, annál jobb. Remek tippnek bizonyul Tenerife, ahova közvetlen járat is indul. Át se kell szállni, így bármilyen hosszúnak tűnik is a repülőút, igen kedvező, és nem is lesz olyan fárasztó a röpke öt és fél órás út.

A szigeten minden bizonnyal nem fog unatkozni az ember. Hisz tengerpartra is lehet menni, sétálni is lehet, sőt, ha a növényvilág érdekli az utazókat, a szigeten igen érdekes növényekkel találkozhat. Megismerkedhetnek a nyaralók más magyarokkal is, persze, ha van kedvük hozzá.


Az se baj, ha fapados járattal megy a nyaralni óhajtó, hisz ez a repülőgép is kényelmes, és közvetlen járat Budapest és Tenerife között. A repülőjegy is viszonylag olcsó. Ha többre kiváncsi az érdeklődő, olvassa el bátran a http://tenerifeirepulojegy.hu/ internetes oldalt, hátha ráakad olyan információra, melyet még nem is tudott a szigetről. De emellett lehet más információt is találni az oldalon, mely a repülőgépekről, a járatokról szólnak.

Ha esetleg ezeken kívül még más is érdekli az utazni kívánó embert, bátran telefonáljon és kérdezze meg így. A telefonos munkatárs minden bizonnyal készségesen fog válaszolni minden kérdésre, óhajra, sóhajra. Esetleg repülőjegyet is lehet rendelni, ha már száz százalékos az út.

 

Vélemény, hozzászólás?