• csü. szept 21st, 2023

Szép kis iroda a kert végébe!

Bynemadmin

ápr 19, 2018

Teljesen biztosra veszem, hogy nem vagyok egyedül azzal a problémával, hogy bár irodai munkát végzek, túlnyomó részt, azt otthonról csinálom és nagyon sok minden van, ami el tudja vonni a figyelmemet, így sokszor nagyon nehézkesen megy a haladás, és amit pár óra alatt meg tudnék csinálni, az akár egész nap is eltart.
Olyan komoly hátrányt tud ez jelenteni, hogy megoldást kellett találnom. Az első az volt, hogy berendeztem egy kis szobát magamnak, ahol a számító gépemen és néhány személyes tárgyon kívül nem sok minden van, de sajnos nem tudom megállni, hogy időnként fel ne álljak, utána pedig nehéz visszatalálni az asztal mögé.
Mivel van kert a házhoz, arra gondoltam, hogy valahogy létre kellene, hozzak egy kis helyiséget a végében, mert onnan talán kevésbé lesz egyszerű a házban eltévelyedni. persze ezt nem magamtól találtam ki, hanem egy előző cikkemhez, képeket keresve láttam egy ilyen megoldást, ami nagyon megfogott.
Ez a kis iroda pedig egy egyedi konténer felhasználásával készült. Az egyedi konténereket úgy kell elképzelni, hogy fogunk egy szállítókonténert és addig fúrjuk-faragjuk, még olyan nem lesz, mint amit kitaláltunk. Persze ezt nem magunknak kell csinálni, van cég ami egyedi konténerekre szakosodott és olyan egyedi konténereket készít, hogy leesik tőle az ember álla!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük