• szo. júl 13th, 2024

Az automata benzinkút egyszerűsíti a tankolást

Bynemadmin

ápr 25, 2018
üzemanyag átfejő szivattyúüzemanyag átfejő szivattyú

A benzinkutaknál történő tevékenységeket maximális figyelem kell kísérje. A legapróbb tévedés is nagy gondot tud okozni, hiszen gyúlékony anyagról van szó. Ezért a benzin és a gázolaj szállítását szigorú szabályokhoz kötik. Az üzemanyag átfejő szivattyú egyszerűen oldja meg ezt a gondot. Köztudott, hogy bizonyos esetekben az üzemanyagot át kell helyezni az egyik tartályból a másikba. Megeshet, hogy egyszerűen elöregedett a tank, amibe eddig tárolták, ezért a tulajdonos a termék áthelyezése mellett dönt.

Bizonyos esetekben pedig meghibásodás is előfordulhat, amikor gyorsan kell igénybe venni az üzemanyag átfejő szivattyút. Bármi is legyen az ok, a Hungaro Mobiltank könnyedén a rendelkezésére tudja bocsátani a szivattyút. Különböző átfolyási sebességgel rendelkezik, 40-től egészen 2000 liter/perc gázolajat vagy benzint tud áthelyezni a készülék. Természetesen ezeknek a szerkezeteknek a feszültsége is eltérő, hiszen nagyban függ az előtte álló feladat elvégzésétől. A Hungaro Mobiltank kézi üzemanyag átfejő szivattyút is forgalmaz. Alkalmazható még a folyadék elvezetésére, a mintavételre és az átfejtésre. Forduljon hozzájuk bizalommal, ugyanis készségesen felelnek minden kérdésére!

Persze akkor is a segítségére tudnak sietni, amikor a tankolást szeretné alaposabban az ellenőrzése alatt tartani. Sajnos sokan visszaélnek ezzel, azonban az automata benzinkút kizárja ezt a lehetőséget. Ez a szerkezet csakis akkor engedi tankolni a vásárlót, miután a mágneses vagy a rádiófrekvenciás kártyával azonosította magát. Ezáltal nyomon tudja követni a benzin illetve a gázolaj eladását. Az automata benzinkút lényegében véve a tankolási adatokat rögzíti, amelyeket könnyedén eljuttat a felhasználó számítógépére. Természetesen mindez a szoftver segítségével történik.

A jellemzői közé tartozik a korszerűség és a megbízhatóság. Az automata benzinkút konkrétan nem igényli az alkalmazottak segítségét. Az azonosítás módja akár pin kóddal is megtörténhet, értelemszerűen ezt Ön választhatja ki. Csupán meg kell adnia a paramétereket, hogy miként működjön.

Vélemény, hozzászólás?